E-mail:
Telefon: +36 70 671 2813

Weblap készítés

Ma már egy cég életében az internetes jelenlét nem kiváltság, hanem egy minimális elvárás az ügyfelek, partnerek részéről! A tévhitekkel ellentétben, egy honlap elkészítése nem kerül feltétlenül több százezer forintba. Nálunk lehetőség van havidíjas fizetési mód választására is, melynek költsége lehetővé teszi azt, hogy minimális ráfordítás árán igényes honlappal rendelkezzen. Csomagos ajánlatainkban mindenki megtalálja a neki leginkább megfelelő összeállítást, emellett egyedi igényeket is kiszolgálunk. Ezutóbbihoz, kérjen személyre szabott árajánlatot a kapcsolatok menüpontban található űrlap, vagy elérhetőségek bármelyikén!
 Kezdő csomagHaladó csomagProfi csomag
Egyedi dizájn kialakítás
Domain regisztráció1 db .hu
domin ingyen
 1 db .hu
domin ingyen
 1 db .hu
domin ingyen
Tárhely méret500 MB1 GB (1024 MB)1 GB (1024 MB)
E-mail címek5 db fiók
(500 MB / fiók)
 5 db fiók
(500 MB / fiók)
 5 db fiók
(500 MB / fiók)
Adminisztrációs felület
Menükezelés 
(egyszintű)
 
(többszintű)
 
(többszintű)
Doboz kezelés   
Lábléc szerkesztés   
Keresés az oldalon
   
Hírek -  
Referenciák
 -  
Vendégkönyv -  
Webtérkép
 -  
Fórum - - 
Szavazás
 - - 
Képgaléria - - 
Ügyfélkapus rendszer (regisztráció) - - 
Gyakran ismételt kérdések - - 
Közösségi oldal integrálása
 - - 
(1 db)
Szövegszerkesztő   
Kép- és táblázatkezelő   
Keresőoptimalizálást segítő eszközök   
Technikai segítségnyújtás1 óra / hó1 óra / hó1 óra / hó
Ingyenes betanítás
(adminisztrációs felület használata)
2 óra2 óra2 óra
Havidíjas fizetés7.550 Ft helyett
6.900 Ft*
10.880 Ft helyett
10.130 Ft*
15.330 Ft helyett
13.970 Ft*
Egyösszegű fizetés110.000 Ft helyett
88.000 Ft**
230.000 Ft helyett
203.000 Ft**
390.000 Ft helyett
341.000 Ft**
 MegrendelMegrendelMegrendel
 
Akciónk visszavonásig érvényes!
A feltüntett áraink a mindenkori ÁFA összegét nem tartalmazzák!
* A havidíjas fizetés esetén egy egyszeri installációs díjat számolunk fel, melynek összege:
    Kezdő csomag: 35.000 Ft; Haladó csomag: 45.000 Ft; Profi csomag: 55.000 Ft
** Az egyszeri díjas fizetési mód esetén 4.500 Ft / hó üzemeltetési díjat számolunk fel!
 
Kívánság csomagunk (teljesen egyedi honlapok készítése)

Azon ügyfeleink, kik a csomagos megoldásaink között nem találják meg a számukra megfelelő összeállítást, vagy egy merőben más, - ezektől eltérő honlappal szeretnének megjelenni az interneten, válasszák a Kívánság csomagot. Ezen csomag lényege, hogy klienseink a már meglévő moduljainkból válogatva, vagy akár egyedi modulokkal bővítve, új csomagot alakíthat ki. Az így létrehozott teljesen új csomag nem csak megjelenésében, hanem kialakításában is garantálja honlapjának páratlanságát!
 
Árajánlat kérés
 
Kiegészítő szolgáltatásokÁra
Közösségi oldalak integrálása5.000 Ft / db
+1 GB tárhely1.000 Ft / hó
+5 db e-mail fiók500 Ft / hó
Technikai segítségnyújtás4.000 Ft / óra
További domain regisztrációrészletek
Adatfeltöltést4.000 Ft / óra
 
A feltüntett áraink a mindenkori ÁFA összegét nem tartalmazzák!


A csomagokba foglalt modulok rövid leírása

Menükezelés: többszintű menürendszernek nevezzük, mikor oldalunkon az egyes menüpontokhoz további almenüpontok tartoznak, tehát egy menüpontra kattintva / állva lehetőségünk nyílik almenüpontok kiválasztására, melyekhez akár további almenüpontok tartozhatnak. Ezzel szemben egyszintű menürendszernek azt a menürendszert nevezzük, amikor az egyes menüpontokhoz nem tartozik további almenüpont.
 
Doboz kezelés: doboznak nevezzük az oldal bal és / vagy jobb szélén található, általában négyszög alakú objektumok megjelenését. A dobozok alkalmasak például hirdetések elkülönítésére, de akár bizonyos kiemelésekre is (akciók, nyereményjátékokra való figyelemfelhívásra, nyitvatartási időre stb.).
 
Lábléc szerkesztés: láblécnek nevezzük az oldal alján található sávot (másképp: az oldal alsó margó sávjában megjelenő szövegterület), melyen például a céggel kapcsolatos fontosabb információk (cím, telefonszám stb.) helyezkedhetnek el.
 
Keresés az oldalon: az adott oldal tartalmi részében lévő kulcsszavakra szűrhetnek a látogatók, mellyel lerövidíthető az az idő, míg a látogató hozzájut a keresett információhoz.
 
Hírek: cég / vállalkozás életében felmerülő hírértékű információk megosztása a honlapon, jól kategorizált és könnyen átlátható formában. Minden hír két részből tevődik össze: hír bevezető, hír konkrét szövege.
 
Referenciák: cég / vállalkozás életében elkészített / végbevitt munkák, vagy termékek bemutatása, akár képes illusztrációval is.
 
Vendégkönyv: az oldal látogatóinak véleménynyilvánítási felülete, mely a szolgáltatók esetében kiemelt fontossággal bír.
 
Webtérkép: a könyvek tartalomjegyzékéhez hasonlatos útmutatás, mely az oldal látogatóit segíti a tájékozódásban.
 
Fórum: a fórumok lehetőséget biztosítanak a látogatók számára, hogy szöveges párbeszédet folytassanak egymással. A fórumokon ezeket az üzeneteket témák szerint csoportosítják, így elősegítve a jobb átláthatóságot.
 
Szavazás: az oldal tulajdonosai, a benne felmerülő kétségeket / kérdéseket felteheti a honlapon, melyek válaszát a látogatóktól várja.
 
Képgaléria: azon képek gyűjteménye, melyek adott honlappal kapcsolatos életképeket mutatnak be. Ebbe kerülhetnek például az átadó ünnepségről, versenyről, fejlesztésről stb. készült képek.
 
Ügyfélkapus rendszer (regisztráció): adott oldalra történő belépési, hozzászólási stb. engedély. Az egyes tagokhoz különböző rangok (pl.: tag, moderátor, admin VAGY kedvezményre nem jogosult, 10% kedvezményre jogosult stb.) rendelhetők, kiknek az oldalon különböző módon engedélyezhető a hozzáférési köre.
 
Gyakran ismételt kérdések: a látogatókban gyakran felmerült kérdéseiket feltehetik a honlapon, melyekre az adott oldal tulajdonosai megadják a választ. Ez segít a látogatónak az eligazodásban.
 
Közösségi oldalak integrálása: az oldalba beépített megosztás, tetszik stb. gomb, melyek az oldalon megjelenő információkat hivatottak terjeszteni a látogatók által. (pl: facebook, twitter)
 
Szövegszerkesztő: a honlap szerkesztője, az oldalon szereplő szöveges tartalmakat, egy word szerű szövegszerkesztő segítségével tudja kialakítani.
 
Kép- és táblázatkezelő: a honlap szerkesztője, a szöveges tartalmak szerkesztésekor, egy erre kialakított felületen, könnyen be tud illeszteni képi és / vagy táblazatos információkat.
 
Keresőoptimalizálást segítő eszközök: átadott honlapjaink minden modulja rendelkezik azon eszközökkel, amely a keresőoptimalizálást nagy mértékben megkönnyíti.