E-mail:
Telefon: +36 70 671 2813

E-mail szolgáltatás

Saját domain név alatt, lehetőség van szabadon választott valaki@cegnev.hu típusú e-mail címek létrehozására. Minden e-mail fiók mellé biztosítunk POP3, IMAP, WebMail hozzáféréseket, további igény esetén beállítjuk álnevekkel (alias) és átirányításokkal kapcsolatos kéréseit.
 E-mail SE-mail ME-mail LE-mail XL
Domain regisztráció
itt igényelhetitt igényelhet1 db .hu
domain ingyen
1 db .hu
domain ingyen
Fiókok száma (/db)
5102550
Tárhely méret (Mb / fiók)100200250500
Alias-ok (db)510korlátlankorlátlan
Átirányítások (db)510korlátlankorlátlan
Levélküldés (SMTP)
(WebMail esetén)

(WebMail esetén)

(WebMail esetén)

(WebMail esetén)
Levélfogadás
(POP3, IMAP, WebMail)Csomag ára:500 Ft / hó1.200 Ft / hó3.000 Ft / hó6.000 Ft / hó
 MegrendelMegrendelMegrendelMegrendel
Amennyiben nem találja meg az Önnek leginkább megfelelő csomagot, úgy kérjen egyedi árajánlatot!
 
A feltüntett áraink a mindenkori ÁFA összegét nem tartalmazzák!
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Miért célszerű valaki@cegnev.hu típusú e-mail címet létrehozni?
Minden cég esetében minimális elvárásnak tekinthető, hogy a vállalkozás rendelkezzék önálló e-mail címmel, - főleg azoknál a társulatoknál, amelyek már önálló arculattal és honlappal rendelkeznek. Továbbá egy önálló e-mail cím esetén adott cég nincs közvetlenül ráutalva egyetlen szolgáltatóra sem.
Amennyiben Ön mégis egy ingyenes szolgáltatónál regisztrálja cégének e-mail címét, fennállhat annak a veszélye, hogy adott szolgáltató egyik napról a másikra megváltoztatja működési szabályait, ami Önnek így már nem lesz megfelelő. Továbbá egy másik veszélyforrás lehet, egy esetleges szolgáltatóváltás is, melynek következtében le kell mondani jelenlegi e-mail címéről, így céges dokumentumai (névjegykártya, szerződés stb.) is cserére szorulnának.
Mindemellett cége presztizs értékét is növeli a saját, egyedi e-mail cím, amely az ügyfelek, partnerek szerzését könnyíti meg.
 
Mi jelent az email álnév (alias)?
Egy email postafiókhoz több email cím is tartozhat. Így például, ha egy cégnél a megrendelésekkel foglalkozó munkatársat Példa Orsolyának hívják, akkor a pelda.orsolya@cegnev.hu email címhez egy rendeles aliast is hozzá lehetne kapcsolni. Így a rendeles@cegnev.hu email címre érkező levelek is a pelda.orsolya@cegnev.hu postafiókba fognak megérkezni. Az alias alkalmazásával, tehát egy munkatársnak nem kell több postafiókot ellenőrizgetnie, mégis megmarad annak az előnye, hogy egy személynek több email címe van.
 
Mi jelent az átirányítás egy másik e-mail címre?
Szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy minden beérkező levelet a rendszer automatikusan átküldjön egy másik e-mail címre. Így megoldhatja, hogy a rendeles@cegnev.hu e-mail címre érkező leveleket minden olyan alkalmazottja megkapja, aki az értékesítéssel foglalkozik.
 
Mi jelent a POP3 és az IMAP?
Ezek mindegyike egy alkalmazás szintű protokoll, melynek segítségével az e-mail kliensek (Thunderbird, Outlook stb.) letölthetik az elektronikus leveleket a szolgáltatótól. Működésük közötti lényeges különbség a levelek kezelési elvében mutatkozik. Az IMAP segítségével a levelező kliens kapcsolódik a kiszolgálóhoz, és közvetlenül azon kezeli a leveleket. Ugyanakkor a POP3 protokoll esetében a kiszolgáló csak addig tárolja a levelet, amíg a felhasználó le nem tölti onnan. A két módszer közötti filozófiai eltérést kell leginkább szem előtt tartanunk, mivel mindkét protokoll esetében lehetőség van a másikhoz hasonlatos működés megvalósítására: POP3 használatakor a letöltött leveleket nem feltétlenül kell letörölni a szerverről; IMAP esetén pedig a levelek ideiglenesen a felhasználó gépén tárolódnak, és akár offline is olvashatók maradnak.
 
Mi jelent a WebMail?
Egy, a szolgáltató által nyújtott internetes címen elérhető felület, - gyakorlatilag egy honlap, amely lehetőséget biztosít, az elektronikus leveleink olvasására és írására. Tulajdonképpen maga az e-mail-es levelezőrendszer.