E-mail:
Telefon: +36 70 671 2813

Webáruház készítés

Magyarországon is egyre jobban elterjedőben van az interneten történő vásárlás! Otthonunkból kényelmesen, sorban állás és stressz nélkül tudunk vásárolni, - egy webkatalógus segítségével, - ezzel rengeteg időt megspórolva.

A TopBand Kft. kizárólag egyedi webáruházak készítésével foglalkozik, melyek az ügyfelek igényeihez teljes mértékben igazodnak. (Sablonos, úgynevezett template webáruházak készítése helyett, egyedi honlapokat hozunk létre, hogy az Ön cége is egyediséget kölcsönözzön.) Webáruházainkat, az eladni kívánt termékek által támasztott igények alapján tervezünk meg, és fejlesztünk le.
 
Az online marketing teljes portfoliójával tudjuk segíteni az Ön munkáját, hogy áruháza a köztudatba kerüljön, látogatott legyen - különös tekintettel gondolunk itt a keresőoptimalizálás vagy keresőmarketing kampányokra. Ezeket természetesen minden esetben teszteljük, és ügyfeleink igényeire szabjuk.
 
Miért fontos termékeit az interneten is értékesíteni?
2010-ben az online boltok forgalma megközelítette a 130-135 milliárd forintot és megfigyelhető, hogy ma már exponenciálisan nő évről évre ez a számadat. Több felmérés alapján megállapították, hogy a férfiak szívesebben költik pénzük egy részét webáruházakban, a nőket viszont kevésbé érdeklik a garanciális szolgáltatások, ám a kiválasztott terméket szívesen "megtapogatnák". Az internetes vásárlók valójában jól felkészültek, tudatosak, ismerik a kínált termék árát és minőségét, mivel különböző ár-összehasonlító honlapokon leellenőrzik azt.
 
Miért terjed ilyen gyorsan az internetes vásárlás?
A legfőbb oka annak, hogy a webáruházak egyre látogatottabbak: a termékek olcsó árai és széleskörű kínálatai, illetve nem utolsó sorban a kényelem, - a vásárlónak nem kell órákat sorban állniuk egy kívánt termék megvásárlásakor. A webáruházak gyakran említett hátránya, hogy egy szakértő eladó nincs személyesen jelen a vásárlás folyamán, ám a vásárlók különböző fórumokon tájékozódhatnak a kiválasztott termékek paramétereiről, minőségeiről.
 
Miért éri meg inkább az intereneten vásárolni?
A webáruházból való vásárlás esetén a fogyasztó időt és energiát spórolhat meg, hiszen a földrajzi távolság sem jelenthet akadályt. A vevő kényelmét szolgálja a mindenkor igénybe vehető, úgynevezett "non-stop" nyitva tartás, amellyel a nap bármely időszakában elintézheti a vásárlást.

Amennyiben úgy gondolja, termékeit szívesen árusítaná és népszerűsítené az interneten, úgy a TopBand Kft. készségesen áll rendelkezésére!
 
Árajánlat kérés