E-mail:
Telefon: +36 70 671 2813

Grafikai munkák

Honlap-, arculattervezés
Minden cég számára elengedhetetlen, hogy minőségi-, presztizs értékű arculattal rendelkezzen. Ehhez a mai világban elengedhetetlen fontosságú egy önállló honlap megléte, mely átláthatóságával és könnyen kezelhetőségével biztosítani tudja, hogy az oldal látogatói minél több időt töltsenek el ott.
Az információ fontossága megkérdőjelezhetetlen, de nem mindegy, hogy milyen módon kerül publikálásra a nagyközönség felé.
 
Logó tervezés
A logó elsődleges célja a megkülönböztetés, az egyértelmű jelölés, megkönnyítve a tájékozódást a piac szereplői között. Ám nem csak a megkülönböztetésben van fontos szerepe, hiszen a logó önmagában is képviseli magát a céget és annak attitűdjét.
 
Banner tervezés
Mára a legtöbb weboldal tartalmának részét képezi a reklámcsík, más néven banner. Egy banner megtervezése önállóan még nem elegendő, hiszen azt el is kell helyezni egy népszerű és sűrűn látogatott oldalon. Bannerét érdemes minél inkább figyelemfelkeltőre kialakítani, hogy cégének reklámcsíkját a honlapot böngésző látogató, minél hamarabb megtalálhassa és elég érdekesnek tartsa ahhoz, hogy rá is kattintson arra. Egy cég reklámozásának egyik legelterjedtebb formája ez. 
 
Névjegykártya tervezés
Minden cég ügyfele számára fontos a minőségi kapcsolattartás. Ehhez elengedhetetlen egy olyan névjegykártya, amely tükrözi a cég arculatát is egyben. Sokszor ez az első benyomás, amit a cégről kap a másik fél, ezért nem mindegy, hogy milyen érzéseket, gondolatokat vált ki ügyfeléből. Rendkívül fontos tehát, hogy névjegykártyája egyedi legyen, ugyanakkor figyelemfelkeltő is, hogy ne csak egy legyen a sok közül.
 
Mappák, dossziék tervezése
Cége arculatának erősítésére kiváló lehetőség, ha az ajánlatok, szerződések személyes átadásához külön, a cége számára készült dossziét, mappát használ. A megfelelően elkészített dosszié, mappa professzionális módon mutatja be cégének arculatát, logóját, tevékenységét, elérhetőségét.
 
Egyéb grafiaki munkák
A fentebb felsorolt tevékenységeken kívül, a TopBand Kft. bármilyen egyéb grafikai munkák elkészítésével készségesen áll rendelkezésére.
 
Árajánlat kérés