E-mail:
Telefon: +36 70 671 2813

Keresőoptimalizálás

A keresőoptimalizálás, vagyis más szóval SEO (Search Engine Optimization) egy weboldal minél jobb pozícióba hozatala az internetes keresőkben (pl: google, yahoo, bing) a kulcsfontosságú keresőszavak által.
 
Mit is jelent pontosan?
Vegyünk egy kitalált pizzériát példának, amely az interneten rendelkezik önálló honlappal! Ennek a pizzériának legfontosabb kereső kifejezései az alábbiak lennének: pizza, házhoz szállítás, olcsó, étterem stb. Ezekre a kulcsszavakra épül a keresőoptimalizálás, mely által egy internetes kereső a 'pizza' szóra történő keresés esetén az adott éttermet a találati lista elején jeleníti meg.
 
Már meglévő honlapom keresőoptimalizálttá alakítható-e?
Igen természetesen minden honlapot keresőoptimalizálttá alakíthatunk, ám ennek bonyolultsága az adott honlap struktúrájától és összetettségétől függ. Persze ez egy hosszabb folyamat, hiszen cégünk az adott honlapot folyamatosan ellenőrzi, hogy a honlap legoptimálisabb feltételeit biztosítani tudja.
 
Mikor láthatom ennek eredményét?
A tévhitekkel ellentétben, egy oldal keresőoptimalizálttá alakítása után az eredmény nem azonnal lesz látható, hiszen a keresőknek időre van szüksége ahhoz, hogy a változtatásokat adminisztrálni tudja. Ehhez akár hetek, vagy hónapok is szükségesek, ám ezt a folyamatot különböző marketing kampányokkal áthidalhatjuk.
 
Amennyiben úgy gondolja, szívesen élne új, vagy már meglévő honlapjának keresőoptimalizálttá alakításával, úgy a TopBand Kft. készségesen áll rendelkezésére!
 
Árajánlat kérés