E-mail:
Telefon: +36 70 671 2813

Szoftver fejlesztés

Magyarországon is egyre jobban elterjedőben van az egyedi saját igényeket kielégítő szoftverek fejlesztetése! Ez nem csoda, hiszen minden dobozos szoftver kompromisszumokkal és olyan lemondásokkal jár, ami a mindennapi életet kellő mértékben megnehezíti, vagy az egész munkafolyatot ellehetetleníti.

TopBand Kft. kizárólag egyedi szoftvrek készítésével foglalkozik, melyek az ügyfelek igényeihez teljes mértékben igazodnak. Szoftvereinket a megrendelő által támasztott igényeknek alapján tervezünk meg, és fejlesztünk le. A fejlesztés során folyamatosan konzultálunk a megrendelővel, hogy a szoftver átadásakor biztosan azt kapja, amit érdemben használni is tud és mindig élvezetes és könnyű lesz vele a munka. Megrendelőinket nem terheljük semmi olyan funkcióval, amit a munkájuk során nem tudnak mire használni. Mivel egyedi fejlesztésű szoftverekről van szó, így nem lesz olyan funkció a programban, ami egy másik megrendelő kedvéért került a programba összezavarva ezzel a programot használókat.
 
Miért terjed ilyen gyorsan az egyedi szoftver fejlesztés?
Nincs párja az olyan szoftvernek, amit az ember a saját munkájához és a saját igényeihez igazítva állít össze. A dobozos szoftver is jó választás lehet, ha a cég, ami a szoftver szeretne kiszolgálni hajlandó a kompromisszumokra, de a mai rohanó világunkban a gyorsaság és az egyszerűség, sokszor nagyobb kincs, mint az, hogy egy olcsó ámde alig használható programmal dolgozzanak az emberek.
 
Amennyiben úgy gondolja, szoftverének fejlesztését rábízná egy profi csapatra, úgy a TopBand Kft. készségesen áll rendelkezésére! Kérjen ajánlatot a Kapcsolatok menüpontban található elérhetőségek valamelyikén!